fbpx

Værdier

Permanente spor

Vi tilbyder et efterskoleophold, hvor der sættes permanente spor. Vi tror på ordentlighed, gode manérer og en varm og omsorgsfuld omgangstone. Og så er vi af den overbe- visning, at det gør en forskel at brænde for noget. Vi ønsker at give de unge mennesker en bagage med i livet, der sætter dem i stand til at møde det samfund, der ligger efter Vest- birk. Vi tror bl.a. på ordentlighed, at overholde aftaler og gode manérer. Og så tror vi på, at fællesskabet giver en stabil platform i en for- anderlig verden.

Én for alle og alle for én

Fællesskabet er vores platform og limen i et succesfuldt efterskoleophold. Vi tror på rummelighed og gode venskaber – og en rar og sober omgangstone samt respekt for hinanden. Vi forventer, at en Vestbirker vil bidrage og tage ansvar.


Vi ser både nuværende og gamle elever, forældre og ansatte som et fællesskab, der er på samme hold.

Stolte traditioner

På Vestbirk har vi drevet efterskole i over 100 år og har mange stolte traditioner. Vi kan godt li’ værdien af en fælles historie, der hvert år skrives et nyt kapitel til. Samtidig sætter vi en dyd i at være med på noderne. Vi elsker at udvikle ting og kan godt li’ at sætte nye skibe i søen. Kom og besøg os - og mærk efter, om Vestbirk også skal blive en del af DIN historie...

DET ENKELTE MENNESKE ER VIGTIGT FOR OS. VI VIL MØDE MENNESKER ANERKENDENDE OG OMSORGSFULDT!

 

 

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.