fbpx

Rockshow 2020

Rockshowet kører derudaf!

Humøret er højt, stemningen er god, og samtidig er der dyb koncentration blandt både elever og lærere. Alle arbejder hårdt på at lave det perfekte show!

 

Vi er alle godt i gang med forberedelserne til dette års rockshow. De første par dage er gået strålende. De forskellige grupper knokler på for at skabe de rammer, der skal til for at lave det helt perfekte show. Hallen er gjort klar, scenen er sat op, og de store scenelamper lyser i alle regnbuens farver.

 

Musikerne bruger hele dagen på at øve igen og igen, så alt sidder lige i skabet. Danserne danser fra morgen til aften for at blive max klar til at stå på den store scene i weekenden. Lysfolkene skruer og trykker på alverdens knapper for at få lyset til at passe perfekt til hver eneste sang. Kostumegruppen syer på livet løs for at få tøjet til danserene klar. Rekvisitgruppen er også ved at være færdige med deres rekvisitter, som skal bruges i det store show.

 

Gruppen, der skal styre livekameraerne under showsene, er også i gang med at forberede sig, de skal nemlig lave livevideo til storskærmen under showsene. Dette års rockshow er en filmkoncert, hvor vores visualsgruppe producerer en film, der skal køre på storskærmen, mens musikken spiller. Mediegruppen har designet dette års plakat, laver interne konkurrencer hver dag og holder folk udefra opdateret på, hvad der sker bag scenen.

 

- Det hele ser bare supergodt ud!

Filmkoncerten er en fortælling, hvor vi følger to personer, en dreng og en pige. De har en turbulent efterskolestart. De to hovedpersoner har to vidt forskellige baggrunde og dermed tilgange til fællesskaber. Pigen er meget vellidt og udadvendt, mens drengen er meget indelukket og har svært ved at danne relationer. I fortællingen er der massere af følelser. Pigen og drengen i fortællingen får en relation, som både går meget op og ned.

 

Musikken under showet er alt sammen musik lavet af Mads Langer, som er en dansk musiker.

 

Vi glæder os til at se det endelige show og vise det foran forældre og søskende af årgang 20/21. I andre må se med, når rockshowet bliver lagt op på vores YouTube-kanal og hjemmesiden her i fuld længde.

 

Det bliver feeeedt!

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.