fbpx

Mads Langer Interview

Hør Mads' oplevelse og tanker om dette års Rockshow i vores interview.

 

Endnu en gang kan vi rose vores fantastiske unge mennesker for et brag af et Rockshow! Trods omstændighederne og et noget lavere publikum antal end vi er van til, så blev Rockshow 2020, Unusual? med musik af Mads Langer, en kæmpe succes og et minde for livet for eleverne.

 

Til søndagens eftermiddagsshow – og årets sidste – havde vi, udover elevernes forældre, også besøg af manden bag musikken, Mads Langer.

 

Forinden showstart fortalte Mads om livet som professionel musiker og kom med gode råd til dem, som ønskede at jage drømmen på den store scene. Derudover fik eleverne også mulighed for at stille et par spørgsmål – bl.a om hans flotte krøller nu er helt ægte. Og ja, det er de.

 

Efter showet satte Mads nogle ord på sin oplevelse om årets Rockshow og elevernes præstation på scenen, lyset, filmen og koreografien…

 

 

ROCKSHOW 2020 – UNUSUAL? - FILM

I starten af det kommende år udkommer Rockshowet også i sin helhed – og I kan godt glæde jer! Udover musikken og koreografien fra vores fænomenale musikere og dansere er der også produceret en gribende og rørende film til storskærmen, som fortæller historien om 2 forelskede unge mennesker og de udfordringer man møder.

 

Følg med på:

icon fb  icon ints  icon yt

… og hold dig underrettet om, hvornår filmen udkommer.

 

 

 

 

 

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.