fbpx

Esport på efterskole

Du kan nu tilmelde dig vores nyeste profilfag - ESPORT!

Er du vild med gaming? Fra skoleåret 2018-19 udbyder vi som noget nyt profilfaget esport i CS:GO og LoL. Dyrk din interesse for computerspil i Jylland på Vestbirk Efterskole.

TAG E-SPORT PÅ EFTERSKOLEN SERIØST – DET GØR VI!

Del din passion for gaming med andre unge, der går lige så meget op i det, som du gør. Få kompetent undervisning i såvel de praktiske og teoretiske dele af spillet og bliv udfordret på netop DIT niveau. Vi deltager i turneringer både online og til LAN-events, bl.a. sammen med andre efterskoler. Vi er medlem af E-sport Danmark.

UNDERVISNING E-SPORT PÅ EFTERSKOLEN

Uanset om du er garvet gamer eller lige er begyndt, så glæder vi os til at byde dig velkommen i et seriøst miljø med professionelle undervisere, der er klar til at hjælpe dig op på et eliteniveau.
 
Vores underviser har fokus på både den praktiske og teoretiske del af spillet. For at blive en dygtig gamer skal der trænes bl.a. kommunikation, logisk/strategisk og taktisk tænkning, samarbejde, præcision, koncentration og overblik.
 
Du får undervisning 2 gange ugentligt (samlet 4-6 timer), og derudover har du fri adgang til faciliteterne i alle fritimer. Undervisningen vil være både individuel og i holdspil (5v5).

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.