fbpx

Efterskolernes Dag 2020

Årets største besøgsdag på Efterskolerne for kommende efterskoleelever. Læs mere her.

 

Efterskolernes Dag er den dag på året, hvor alle efterskoler i hele landet åbner dørene og inviterer dig og din familie indenfor til rundvisninger. Det er dagen, hvor vi virkelig kan give jer et indblik i, hvad et efterskoleophold kan tilbyde.

Dette år er dagen dog lidt anderledes end sædvanligt. I år er der nemlig tilmeldingskrav til Efterskolernes Dag og begrænset besøgsantal. Det betyder, at I skal booke en besøgstid her på hjemmesiden. Det er derfor en god ide at være tidligt ude og booke jeres besøg, da vi ikke kan garantere, at der er plads op til dagen.

Læs mere om forbeholdsreglerne for tilmelding og besøg her.

Jeres besøg forløber mere eller mindre uændret. Når I ankommer til skolen, vil I få en rundvisning af vores elever. På rundvisningen vil I se vores undervisnings- og facilitetslokaler samt resten skolen.

Dagen igennem vil der være workshops, så I kan få indtryk af, hvordan hverdagen på Vestbirk er.

Efter rundvisningen får I mulighed for at møde vores undervisere og spørge mere ind til vores linjer og fag samt høre mere om, hvem vi er.

Det er også muligt at besøge vores nye ridecenter efter I har besøgt skolen. Her vil I ligeledes kunne møde eleverne på ridelinjen og vores afdelingsleder, Anni Pape.

Tilmeld jer her.

Vi glæder os til at møde jer!

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.