fbpx

DOPHA | Koncert

Tidligere elev, DOPHA, skød i går aftes sin efterårstourné i gang med et brag af en koncert!

Sofie Daugaard Andersen, som går under kunstnernavnet, DOPHA, startede i går sin efterårstourné med et brag af en koncert her på Vestbirk.

 

Badet i scenelysets røde og blå skær fangede Dopha eleverne med sin drømmene dagbogspop – en lyd som er meget kendetegnende for hendes musik.

 

Vi er altid begejstret for at få gamle Vestbirkere hjem på besøg til koncerter og hylde deres succes. Lige med Dopha er dette dog ikke den eneste grund…

 

 

JPG 9865JPG 9807

 

 

Umiddelbart lyder navnet, DOPHA, måske ikke særligt bekendt, men har man lyttet til P3 eller P4 henover sommeren, har du sikkert hørt hendes musik.

 

Henover sommeren har Sofie storhittet i radioen og på streamtjenesterne med sangene ”Happy For Me” og ”From September Till June” og tilbage i juni kunne hun bryste sig med at få sin seneste single, ”The Game” udråbt som Ugen Uundgåelige på P3.

 

 

JPG 9801

 

 

I en artikel fra DR Musik snakker de med Sofie om hendes rejse og drømme for fremtiden – en fremtid som mange har spået godt om.Læs hele artiklen her: https://www.dr.dk/musik/sofie-er-blevet-kaldt-den-naeste-danske-verdensstjerne-det-er-mega-syret

 

Vi følger selvfølgelig Sofie’s rejse meget tæt og anbefaler alle, som elsker stemningsfyldt og kreativ pop til også at følge med – det er bestemt et lyt værd.

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.