fbpx

Tidligere elever fortæller

Michael Ballegaard Hansen

(Adventure Race - profilfag)

Mit år på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole har betydet så meget, at det slet ikke kan udtrykkes med ord. Jeg har mødt nye og helt fantastiske mennesker og fået rigtig mange oplevelser med videre i min verden, som gør mig til den person jeg er i dag. Jeg vil aldrig fortryde, jeg valgte at tage på efterskole, og slet ikke valget af VMSE. Jeg var ude og kigge på rigtig mange efterskoler, men da jeg fandt Vestbirk, vidste jeg fra det første skridt, jeg tog ind af hoveddøren, at det var det sted, jeg ville tilbringe det bedste år i mit liv. Jeg faldt specielt for naturen omkring skolen, helt specifikt den stig der går hele vejen fra hoved huset og op til cykelskuret. Det er så idyllisk og så fantastisk som noget kunne være.

Vestbirk har ændret mig rigtig meget som menneske, og specielt den måde jeg håndterer opgaver og tænker omkring tingene. Jeg er blevet meget bedre til at tænke positivt omkring næsten alt jeg møder i min hverdag, og jeg er uden tvivl sikker på, at det er takket være jer, VMSE. Specielt sammenholdet man lærer, er helt fantastisk - og noget man aldrig vil kunne opleve noget andet sted, end på en efterskole. Jeg ville aldrig kunne have undværet sammenholdet mellem lærer og eleverne. Man føler virkelig man er hjemme, når man er på skolen, og man vil langt hellere være der end hos mor og far ;)

Der er simpelthen så mange ting, der er særligt ved at være blevet en Vestbirker, men særligt husker jeg sangen, vi næsten altid sang til morgensamling, ”en Vestbirker kendes på vilje og blær’” og ”vi løfter stærkest i flok”. Det er nok det der er det særlige ved at være en Vestbirker. Alt er stærkere, når man holder sammen, og så må man godt være lidt blæret på samme tid!

Jeg har lært utrolig mange ting, af at gå på VMSE, men særligt har jeg lært at tage hensyn til mig selv og andre. Det var noget jeg sagtens kunne inden jeg kom, men jeg har fået et helt andet syn på næsten alle ting, der findes i verden, og det menes på den mest positive måde!
Og så har jeg selvfølgelig lært rigtige mange ting på Adventure Race linjen. AR. BEDSTE LINJE I VERDEN!

Jeg vil anbefale VMSE til andre, da det er den mest fantastiske skole i verden!
Du får alt hvad man behøver og mere til. Et naturfyldigt område med muligheder for alle. Et helt fantastisk sammenhold mellem lærere og elever. Regler der er til at forstå, og bliver holdt. Et meget aktivt år, som virkelig knytter bånd med alle andre. Venskaber for evigt og den dejlige mad fra køkkenet.

- Michael Ballegaard Hansen - VMSE - Adventure Race

 

Kathrine Fynbo

(Ridelinje)

Mødet med Vestbirk for mig har været helt fantastisk. Jeg har lært en hel masse dejlige mennesker at kende, og jeg har fået en hel masse minder med i bagagen, som er helt unikke. Et år på efterskole har været helt specielt for mig. Fordi at alle får lov til at dem, de er - og man kan bare være sig selv.

Jeg har ændret mig meget som menneske. Jeg er blevet meget mere åben for nye mennesker og meget mere imødekommende - og mere åben overfor nye ting. Jeg har lært at sætte mine fordomme til side og lære mennesker at kende. Før jeg begyndte på VMSE, var jeg meget genert, og var ikke den bedste til at møde nye mennesker. Men jeg har rykket mange grænser på VMSE, som selvfølglig har gjort mig til et andet menneske. Vestbirk er med til at forme dig til den person, du bliver når du vokser op.

Jeg ville ikke kunne havde undværet lærerne på VMSE. De er alle så engageret i at man gør sit bedst både i sin sport og i undervisningen. Det var så dejligt, at lærerne altid var omkring én og de står altid klar med åbne arme til at hjælpe én, hvis man har brug for hjælp til lektierne - eller hvis der er noget der trykker i hverdage. Lærerne der altid. Og det er super rart, at man ved der altid er en voksen at snakke med. ALLE VMSES lærere er helt fantastiske!

Det der er særligt ved at være en Vestbirker er, at man bliver en del af et stort fællesskab både med lærerne og eleverne som er helt ekstraordinært. Jeg har lært at være mig selv og være den jeg er. Jeg har rykket mig super meget i min ridning. Og jeg har fået et helt andet syn på skolen efter mit år på VMSE.

Jeg ville anbefale VMSE, fordi man får så mange nye venner og omgås med dem hver evig eneste dag, og det er så unikt. Man får en helt vild dejlig følelse af fællesskab og sammenhold, når man går på VMSE. Og det at gå på efterskole er bare en helt speciel ting, som jeg mener alle skal have fornøjelsen af at opleve. Og derfor skal man vælge Vestbirk. Man kommer ikke til at fortryde det. Man bliver mærket for livet!

- Kathrine Fynbo - VMSE - Ridelinje

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.