fbpx

Tidl. forældre fortæller

Sagt om Vestbirk

Lone Nielsen, mor til Cecilie 15/16

Vi valgte Vestbirk, fordi Cecilie gerne ville på en efterskole med heste. Hun søgte selv på efterskole.dk og syntes, at placering og tilbud lød meget tilfredsstillende. Afstand, og det at hun sandsynligvis ikke kendte så mange af eleverne, var ingen hindring. Valget blev så også kun yderligere bekræftet efter besøg på Vestbirk ifb. med Efterskolernes Dag, hvor vi kunne se skolen fysisk.


Cecilie har helt sikkert taget det med sig, at hun er modnet på flere måder, både socialt, fagligt og ikke mindst menneskeligt. Hun er mere bevidst om, hvad hun vil - og ved det kræver indsats. Hun har lært at tage hensyn til andre, og hun føler selv, at hun er blevet ældre i en ung krop. Hun er ikke længere så fordømmende, men ved at forskellighed kan/skal accepteres.

Derudover er hun blevet meget selvstændig og ikke bange for at tage afsted alene til den anden ende af landet, fx for at besøge "verdens bedste rommie". Som forældre har det været betryggende og dejligt at følge et menneske blomstre og udvikle sig på en skøn facon.  

Vi vil også gerne rose lærerne, og i særdeleshed ganglærerne. Deres hjælp og måden at håndtering af både hverdagen og kritiske situationer (Cecilie blev indlagt) er virkelig betryggende. De er super profesionelle!

Knus fra en "VestbirkerMor"

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.