fbpx

At være en Vestbirker

Permanente spor

Et ophold på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole er ikke bare et år på efterskole - det er et år, hvor du BLIVER en Vestbirker! Én der brænder for noget, én der har noget på hjerte og én der tager aktivt del af af et helt specielt fællesskab med fælles udgangspunkt.

 

Fællesskab

Èn for alle og alle for èn.

Fællesskabet er vores platform og limen i et succesfyldt efterskoleophold. Vi tror på rummelighed og gode venskaber. Og selvfølgelig en rar og sober omgangstone med respekt for hinanden. Vi forventer, at en Vestbirker vil bidrage og tage ansvar. Vi ser både nuværende og tidligere elever, deres familier og VMSEs ansatte som et fællesskab, der er på samme hold.

Stolte traditioner

På Vestbirk har vi drevet efterskole i mere end 100 år og har mange stolte traditioner. Vi kan godt li' værdien af en fælles historie, der hvert år skrives et nyt kapitel til. Samtidig sætter vi en dyd i at være med på noderne. Vi elsker at udvikle ting og kan godt li' at sætte nye skibe i søen.

 

Selvevalering Vestbirk

 

Personlig udvikling

Et efterskoleår er en dannelsesrejse! Vi tilbyder et efterskoleophold, hvor der sættes permanente spor. Vi tror på ordentligthed, gode manérer og en varm og omsorgsfuld omgangstone. Og så er vi af den overbevisning, at det gør en forskel at brænde for noget! Vi ønsker at give unge mennesker en bagage med i livet, som sætter dem i stand til at møde det samfund, der ligger efter Vestbirk.

Vi tror på, at gode relationer er vigtige! Og at de er fundamentet for trivsel og personlig udvikling. Et trygt menneske er et glad menneske, som tør gribe udfordringer og stole på processen. Vi forsøger at skabe tryghed gennem ordentlighed, gennemsigtighed og et møde med en flok autentiske voksne, der alle brænder for livet med unge mennesker. Vi viser dig en vej, som gennem holdninger, oplevelser, omsorg og høj faglighed ruster dig til dit videre liv.

Uanset om du leder efter en musikefterskole, rideefterskole, fodboldefterskole eller en efterskole med mange valgfag, så er det vigtigt, at du indstiller dig på, at du ved siden af dine interesser bliver en Vestbirker! En del af et forpligtende fællesskab, der har mod på personlig udvikling.

Vi glæder os til at møde DIG!

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.