fbpx

Undervisning på ridelinjen

Rideefterskole med dressur- og spring undervisning

Du modtager rideundervisning 3 gange ugentligt på små hold.

2 af disse er dressur undervisning, som er obligatorisk og den sidste undervisning tilbydes du spring undervisning.

 

Rideefterskole 22Dressur og spring

Vi forlanger ikke, at du har et bestemt niveau ved skoleårets start, men du skal være indstillet på at ville passe din hest ordentligt og have lyst til at rykke dig med din ridning. Vi har ofte elever, der rider mange store stævner i weekenderne - og det tager vi selvfølgelig hensyn til.

Har du ikke reddet så meget undervisning, eller er din hest ung? Det gør ikke spor. Vi inddeler efter niveau på både dressur- og springholdene, så du kommer til at ride sammen med equipager, der skal træne det samme som jer.

 

Linjedage

På vores linjedage på ridelinjen har vi hele dage, der står i hestens tegn. Her får vi bl.a. besøg af gæsteberidere, oplæg af førende hestedyrlæger og meget mere. 

Derudover tager vi også ud af huset. Vi deltager normalt i både Christmas Show på Vilhelmsborg og Hingstekåring i Herning som tilskuere. Ofte har vi også elever og undervisere, der skal ride til disse arrangementer, og så hepper vi selvfølgelig på dem. Desuden har vi hvert år en stand på messen Hest & Rytter.

 

Undervisere

Undervisningen varetages af hhv. Anni Pape, Sune Damgaard Jensen, Philip Melby og Klaus Meldgård. Et hold af undervisere med store erfaringer indenfor dressur- og springridning til store stævner i både ind- og udland. Og derud over har de en helt specielt egenskab, som er nødvendigt for at kunne undervise på en efterskole: De har øje for DIN ridning og er vant til at undervise unge mennesker. Vi modtager hvert år equipager fra hele Danmark, som i løbet af rekordtid skal falde til på efterskolen. Her er det nødvendigt, at vi har stor forståelse for den måde, I plejer at gøre tingene på - og samtidig er klar til at udfordre jer endnu mere!

 

 

 

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.