fbpx

Dressur

Rideefterskole med springundervisning

Du modtager rideundervisning 3 gange ugentligt på små hold. 2 af disse er dressur undervisning, som er obligatorisk.

Dit niveau - dressurundervisning

Vi forlanger ikke, at du har et bestemt niveau ved skoleårets start, men du skal være indstillet på at ville passe din hest ordentligt og have lyst til at rykke dig med din ridning. Vi har ofte elever, der rider mange store stævner i weekenderne - og det tager vi selvfølgelig hensyn til. 

Stine Lendal Riis vestbirk rideefterskole

Har du ikke redet så meget undervisning?

Eller er din hest ung? Det gør ikke spor. Vi inddeler efter niveau på dressurholdene, så du kommer til at ride sammen med equipager, der skal træne det samme som jer.

Dressurunderviserne

Undervisningen varetages af hhv. Philip Mejlby og Sune Damgaard Jensen. De har begge stor erfaring med dressur til store stævner i både ind- og udland. Og derudover har de en helt specielt egenskab, som er nødvendigt for at kunne undervise på en efterskole: De har øje for DIN ridning og er vant til at undervise unge mennesker. Vi modtager hvert år equipager fra hele Danmark, som i løbet af rekordtid skal falde til på efterskolen. Her er det nødvendigt, at vi har stor forståelse for den måde, I plejer at gøre tingene på - og samtidig er klar til at udfordre jer endnu mere!

Besøg os!

Vi viser gerne det hele frem - få en rundvisning på skolen af vores elever, se ridecenteret og snak med en lærer.

Ledige pladser

Vær opmærksom på, at vores ridelinje er meget populær, og er optaget nogle år frem. Tjek ledige pladser på ridelinjen her.

 

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.