fbpx

Rytmisk blæs

Musiklinje - rytmisk blæs

Er du begynder eller prof, har dit instrument et blad eller et mundstykke? Så kan du være med på vores blæserlinje!

Individuel undervisning

I disse timer zoomer vi ind på dig, og dit instrument. Vi øver på de ting, der spilles til sammenspil, men kan også spille små etuder, standards eller et pop-numre. For os er det vigtigt at tage udgangspunkt i, hvor du er og står med dit instrument. Nogle eksempler andre øvelser kunne være; skalaøvning, akkordbrydninger, arbejde med tone, hvertrækning og holdning, imitation, “feeling” og meget mere. Du har individuel undervisning en gang om ugen på dit skema, og er sikret minimum 25 gange i løbet af året.

Sammenspil 

I løbet af året spiller blæsergruppen med sammenspilsholdene, hvor vi kommer til at spille mange musikgenrer. Som blæser er det fedt at kende mange musikalske traditioner og stilarter. Det er også vigtigt at holde en god disciplin: at vide hvornår man skal give den gas og hvornår man skal give plads til andre. Dette er en af nøglerne til at forstå musik, og det er i det rum, at den gode musik spirer frem.

Underviser

På blæserlinjen er underviseren Scott West, som er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium. Scott har igennem mange år været selvstændig blæser og arrangør for mange bands. Han har undervist alt fra bigbands til jagthornsklubber. Hans hjerte banker for blæs! Han har spillet alt mulig musik; Pop, jazz, soul, rock, reggae, surf, afro og funk - og synes ikke der er noget bedre i verden end en sprød sax eller et vellydende blæserarragement.

 

 

det vigtigste er dit arrangement i timerne.

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.