fbpx

Musiklinje

Er du klar til en musikalsk efterskolerejse?

Musikefterskole v. Horsens i jylland

På musiklinjen tager vi dig med på en rejse. Uanset om du drømmer af at leve af musik - eller om du bare ELSKER musikkens verden, så vil du opleve at blive opslugt af et musikalsk univers, hvor alle brænder for det samme.

Dine lærere er professionelt uddannede musikere, som brænder for DIN udvikling! 

På Vestbirk Musikefterskole er musiklinjen forankret i den rytmiske musik, og vi beskæftiger os med både kopimusik og egne produktioner.

Vi har et stort musikhus og masser af fedt gear. Vi prioriterer musikken højt i dagligdagen og tiltrækker derfor nogle af Danmarks dygtigste musikelever. Det er vi stolte af!

Vores målsætning er at være en af Danmarks mest ambitiøse musikefterskoler - vil du være med?

 

På musiklinjen vil du bl.a. opleve, at stå for den musikalske del af vores store årlige Rockshow, som bliver spillet for op mod 3.000 publikummer.

Se afslutningsnummeret, "The Flood" fra sidste års Rockshow, Let Love be your Energy. Du kan også se hele Rockshowet her.

 

 

 

Hvert år fremviser efterskoler fra hele regionen deres gymnastikopvisninger i Forum Horsens. En dag med over 4.000 publikummer, hvor vi igennem de sidste år står for den musikalske del til indmarchen.

 

 

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.