fbpx

Fællesgymnastik

Limen i fællesskabet

 

På Vestbirk Musik- & Sportsefterskole kommer I hver især med mange forskellige interesser, og hver især brænder I for jeres felt. Fællesgymnastik er timerne, hvor vi ALLE samles om at lave gymnastik, og hvor fællesskabet får lov til at blomstre. Det er en helt unik og fantastisk fornemmelse at være en brik i et større puslespil - at arbejde sammen og løfte i flok.

I fællesgymnastik arbejder vi med at styrke vores gymnastiske færdigheder inden for grundgymnastikken, vi arbejder frem mod forårets opvisninger og efterskolernes store gymnastikopvisning i Forum Horsens. Du vil blive udfordret og opleve udvikling i et unikt fællesskab.

 

Fællesgymnastikken er på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole obligatorisk, og du vil få fællesgymnastik tre timer om ugen fordelt over to gange.
Ud over disse timer vil der to gange årligt være gymnastikuger, hvor vi fordyber os i gymnastikken og udvikler os endnu mere. Disse uger vil typisk ligge i efteråret, samt i det tidlige forår.

Vi er måske ikke en gymnastikefterskole, men vi er en efterskole, der er vild med gymnastik!

 

 

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.