fbpx

UU-Vejledning

Vejledning om overgangen til en ungdomsuddannelse

UU vejledning på efterskoleDu har ikke været her ret længe, før vi begynder at interessere os for, hvad du tænker om din vej i livet.

Alle kender til stien, hvor du går på gymnasiet og bagefter på en traditionel videregående uddannelse. Men vi tror på, at der findes mange veje til målet.

Vi inviterer forældre til Vestbirk, som fortæller om deres vej på Livets Landevej, med det formål at sætte fokus på, at man sagtens kan lykkes i livet, selvom man ikke som 15 årig har lagt en masterplan!

Vi tror på, at man skal jagte interesse og samtidig sørge for at søge indsigt i de mange muligheder, der findes på den moderne uddannelsesvej. Du skal kende værdien af et solidt fundament og vi klæder dig på til at træffe kloge og velbegrundede beslutninger om din vej efter Vestbirk.

Din skoletid i Vestbirk skal lære dig, at det betaler sig at yde en indsats - og at alle har ressourcer, som blot skal vandes rigtigt.

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.