fbpx

Afgangsprøver

Bliv klar til afgangsprøverne

Prøverne er afslutningsfesten på årets undervisning. Det er her du får præmien for at have smøget ærmerne op og ydet en indsats.

Vi tager den boglige undervisning seriøst og prioriterer den højt. Vi forventer, at du laver dine lektier til hver eneste gang og at du afleverer dine opgaver til tiden. Vi gør os umage med at tilbyde en spændende og vedkommende undervisning, og vi ser det som en selvfølge, at du ligeledes yder en indsats og gør dit bedste.

 

Tilgengæld lover vi, at det betaler sig! 

Det er meget rørende at være vidne til, hvordan en hel flok unge mennesker hvert år spænder hjelmen og stryger til tops på karakterskalen. Det kommer ikke af sig selv, det er benhårdt arbejde og du skal selv knokle sig til resultaterne. Vores opgave er at give dig LYST og den opgave tager vi meget seriøst!

Det er vores forventning, at du går til prøve i de fag, du har på dit skema.

Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe computer og printer, hvis du ønsker at gå til digital skriftlig prøve på VMSE.

Afgangsprver efterst

Vi giver gerne en rundvisning

Du skal mærke stemningen, se vores skole, tale med vores elever og møde vores lærere. Du skal mærke det selv!

Mød vores undervisere

Et ungt lærerteam, der brænder for sine fag - og for unge mennesker. Mød os her!

Hverdagen på Vestbirk

På Vestbirk er der fart over feltet! Vi har et højt aktivitetsniveau og elsker gode oplevelser med fællesskabet som omdrejningspunkt.